Kesä on täällä!

Ilmat on vihdoin lämminneet ja ulkona on mukava viettää kaikki mahdollinen vapaa-aika. Koirapojat viihtyvät hyvin pihalla ja joen rannassa läträämässä, kunhan ihminen on mukana. Koska ”velcro dogs”. Mukaan on päästävä, vaikka vaan hakemaan lasi vettä sisältä.

Välillä on käyty metsässä päästelemässä höyryjä ja välillä taas otettu rauhallisemmin ja tehty remmilenkki merenrantaan.

Syntymäpäiviä on juhlittu huhti- ja toukokuussa kaksin tassuin! Luksuslapset täyttivät 2v, Bono 3v ja Tare 9v! Vähän on pappakoiran vauhti hidastunut, mutta aika hyvin vielä mennä porskuttaa.

Pojat on joutuneet toisinaan kulkemaan mukana työmaalle ja hiukan on olleet pölyisiä sen jälkeen. Tare ei siis iästään huolimatta ole oikeasti niin harmaa, kuin kuvasta voisi päätellä.

Koko sakki voi hyvin ja elämä rullaa tasaiseen tahtiin. Tuo pahuksen virus on vähän hankaloittanut normi elämää, mutta touhu palannee pian melko ”normaaliksi”. Eikä se koirapoikien eloa niin kamalasti ole muuttanut – rapsutuksia saa entiseen malliin, aina pääsee halutessaan ulos tai sohvalle ja sapuskaa tulee kaksi kertaa päivässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *