Haikeat jäähyväiset

Meidän rakas Pappa Karvanen eli Tare nukkui pois 1.4. vain vähän ennen 10-vuotispäiväänsä. Kovasti toivottiin, että saadaan viettää isot kymppisynttärit, mutta jossain päätettiin toisin. Olin mukana, kun Tare sisaruksineen sai alkunsa ja olin vierellä, kun Tare nukkui pois. Silittelin sen päätä ja kerroin, kuinka hieno poika se on ja että olin aivan varma, että me nähdään kyllä myöhemmin.

Tare oli haligrosse, joka rakasti kaikkia eläimiä ja ihmisiä. Oltiin yhdessä Sveitsinpaimenkoirat-yhdistyksen rotukopilla, juhlakulkueessa, roturacessa, halikeikoilla, lasten tonttupoluilla ja ihan vaikka missä. Taren kanssa oli aina niin helppo ja mukava mennä minne vaan.

Kiitos rakas Tarmo, kun olit kaikki nämä vuodet meidän perheenjäsen ja ystävä. Meillä on sinua iso ikävä.

Gillix Techno Echo ”Tare” 13.5.2011-1.4.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.