Kesä meni ja syksy tuli

Sinne se kesä taas meni. Lämmintä ja aurinkoa on kerätty talteen talvea varten ja nautittu täysin siemauksin uimisesta ja muista kesän touhuista. Eipä ole hetkeen tullut tänne päivitettyä mitään… Tässä muutamia juttuja matkan varrelta. Päätin tietoisesti tehdä sen perinteisen virheen eli päivitänpä kerran puolessa vuodessa ja pistän kaikki kuvat ja jutut putkeen. 😀

Mercedes oli tarkoitus astuttaa nyt syksyllä, mutta tämä homma jäänee ensi keväälle. Josko tilanne olisi silloin kaikinpuolin parempi.

Bodacious Bentley eli Hemmo kävi luonnekuvauksessa ja melko grossemaisen lunkisti kaveri otti haamut ja muut. Sosiaalinen ja ystävällinen kaveri, joka ei suotta mistään hötkyile.

Onneksi asutaan joen varrella ja meri on vain parin kilometrin päässä. Pojat on päässeet nauttimaan vedessä lutraamisesta. Paitsi Paavo, joka ei edes kilon paloina mene veteen. Kuralätäkössä voi kulkea, mutta muuten ei veteen mene.

Nestorin kanssa on käyty kävelyillä ihan kahdestaankin. Pikku-ukko saa silloin nauttia jokaisen heinän haistelusta ihan rauhassa.
Kolmikko metsälenkillä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää.

Paavo täytti syyskuun lopussa 9v. Meidän perheen veteraani ja pappakoira. <3

Bono kävi uudelleen silmätarkissa. Silmät todettiin tälläkin kertaa täysin terveiksi.

Veljekset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.