Harkitsetko pentua?

Olet tehnyt tarkkaan harkitun rotuvalinnan ja olet valmis sitoutumaan koiraan koko sen eliniän. Olet sitä mieltä, että perheessä on selvästi grossen mentävä kolonen tyhjänä…

Tässä vielä hyvä testi tehtäväksi ennen lopullista päätöstä:

Oheinen testi olisi erityisen hyvä tehdä sateisella, kylmällä ja tuulisella säällä.(Pohjana: Pirkko-Liisa Perttula, Hauvahauskaa)

1. Mene aamulla aikaisin ulos kaatosateeseen, kävele kuraista tietä ja hoe ”Hyvä poika, pissi ja kaki pian!”.

2. Laita taskuihisi muovipusseja ja keräile niihin koiran jätöksiä, joita löytyy varmasti, vaikkei oma ”koirasi” niitä olisi tuottanutkaan.

3. Ala käyttää ulkokenkiä sisällä, erityisesti kura-aikana.

4. Kerää puista tippuneita lehtiä ja levitä niitä lattioille.

5. Kanna komeita oksia, risuja ja käpyjä sisälle ja silppua ne puutarhasaksilla palasiksi matolle. Valkoinen olohuoneen matto käy tarkoitukseen erityisen hyvin.

6. Kaada kylmää omenamehua matolle ja lattialle. Kävele sitten avojaloin pimeässä. Grossen ollessa kyseessä, sitä omenamehua saa kaataa 300 metrin pituisen kiemuraisen vanan. (sille on nimikin: Swizzle)

7. Hyppää lempituolistasi juuri ennen elokuvan loppuratkaisua ja juokse avaamaan ulko-ovi. Olet elokuvan aikana luultavasti avannut oven jo muutaman kerran…

8. Peitä kaikki parhaat vaatteesi koirankarvoilla, vaaleat tummilla ja tummat vaaleilla. Tee tämä etenkin päälläsi oleviin vaatteisiin juuri kun olet lähdössä tärkeään tapaamiseen ja miltei myöhässä.

9. Pistele ruokapöydän ja tuolien jalkoihin koloja  ruuvimeisselillä. Tämän saman voit tehdä kalleimmalle kenkäparillesi.

10. Levitä aamulla kotoa lähtiessäsi vessapaperirullia ympäri taloa ja siivoa ne kotiin tullessasi.

11. Unohda hetkelliset mieliteot ja yllätyslähdöt. Mene aina töistä tai koulusta suoraan kotiin.

12. Ota paksu ja pehmoinen peitto, jota on lämmitetty patterin päällä. Kiedo se ympärillesi. Samanlaisen tunteen tulet kokemaan, kun pentu nukkuu sylissäsi.

Jos olet edelleen uuden perheenjäsenen ottamisen kannalla, sydämellinen onnittelu! Siitä alkaa mittaamattoman upea seikkailu ja tunteiden vuoristorata!

Jos haaveilet grossepennusta, ota rohkeasti meihin yhteyttä ja kerro itsestäsi, perheestäsi, aiemmasta koirakokemuksesta, millaista elämää koiralle suunnittelet ja miksi päädyit grosseen. Jos haluat tietää jotain erityistä rodusta, vastaamme mielellämme kysymyksiin.

  • Etsimme koteja, jotka palavat halusta päästä tutustumaan grossen sielunelämään ja ovat valmiita uhraamaan aikaa pennun hyvään tapakasvatukseen ja sosiaalistamiseen
  • Myymme pennun aina lemmikiksi, näyttelytähden uraa emme voi taata
  • Pentu luovutetaan 8 viikon ikäisenä
  • Pentu on terveystarkastettu, rekisteröity, sirutettu ja useaan kertaan madotettu

Boonpatrol’s-pennut kasvavat kotioloissa ja tottuvat kodin ääniin ja erilaisiin ihmisiin. Pikkuisia käsitellään päivittäin ja niiden kanssa vietetään paljon aikaa. Pennut pääsevät ulkoilemaan, tutustumaan erilaisiin alustoihin ja näkemään vähän avaraa maailmaakin ennen luovutusta.